Anadolu Üniversitesi, Kırşehir maçına hazırlanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi, Kırşehir maçına hazırlanıyor
A
a

Anadolu Üniversitesi, 3. Lig'de Kırşehir Futbol Kulübü ile oynayacağı maç için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Nesine 3. Lig’de ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi, deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Futbol Kulübü’nün hazırlıklarına devam ediyor. Öte yandan takımın başına geçen İlhan Var, oyuncuların topa sahip olma süresini arttırmaya çalışıyor.

Hatalardan ders çıkarılıyor

Anadolu Üniversitesi’nin Teknik Direktörü İlhan Var, takımın topa sahip olma konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğine inanıyor. Bursa maçında yaşanılan top kayıplarının daha fazla görmek istemediğini belirten hoca, bu maçın ardından takıma izin vermemiş ve antrenmanlara direkt başlamıştı. Üniversite ekibi, antrenmanlarda topa sahip olma ve top kaybedildikten sonra top kapma çalışmalarına ağırlık vermiş durumda.

Durarak anlatıyor 

Anadolu Üniversitesi, ligin 6. haftasında 13 Ekim Pazar günü Kırşehir Futbol Kulübü’ne Kırşehir Ahi Stadyumu’nda saat 15.00’te konuk olacak. Öte yandan bu maç için takımı galibiyete hazırlayan İlhan Var, antrenmanlarda oyunlara dahil olarak neredeyse her pozisyonu durarak anlatıyor ve oyuncuların benimsemesini sağlıyor. Yorucu geçen antrenmanlarda oyuncular, bu çalışmaların meyvesini kısa sürede alacağına inanıyor.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi