Anadolu Üniversitesi, 23 Elazığ FK maçına odaklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi, 23 Elazığ FK maçına odaklandı
A
a

Nesine 3. Lig'de 5 haftadır galibiyet hasreti çeken Anadolu Üniversitesi, 26 Ekim Cumartesi günü 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Teknik Direktör İlhan Var, takımını bu önemli maça hazırlarken, oyuncularını motive etmeye özen gösteriyor. İşte hazırlıkların detayları

Sütiş Eskişehir
Ligde 5 haftadır galibiyete hasret kalan Anadolu Üniversitesi 23 Elazığ FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İlhan Var bu maçın taktik çalışmasında işi sıkı tutuyor. 

Taktik çalışması sürüyor

Nesine 3. Lig’de bu sezon istenilen başarıyı henüz yakalamayan Anadolu Üniversitesi ligin 8’inci haftasında 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Mavi-Beyazlı ekip bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İlhan Var bu maçın hazırlıklarında işi sıkı tutuyor. Elazığ’ı yıkmanın planını yapan Var, takımına inanıyor. Art arda gelen kayıpların ardından takımda yaşanan moral bozukluğunun farkında olan Var oyuncularını motive ediyor. 

Cuma günü yola çıkacaklar

23 Elazığ Futbol Kulübü ile Anadolu Üniversitesi karşılaşması 26 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Temsilcimiz Anadolu bu karşılaşma için Cuma günü yola çıkacak. Anadolu son çalışmasını bugün gerçekleştirecek. Mavi Beyazlı ekip Cuma günü Ankara’ya gidecek. Anadolu, aynı gün uçakla Elazığ’a uçacak. Anadolu Üniversitesi’nde kritik karşılaşma öncesi sportif sakatlık veya kart cezası bulunmuyor.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi