Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha: İşte Eskişehir'deki pompa fiyatları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha: İşte Eskişehir'deki pompa fiyatları
A
a

Son günlerde Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarının seyrini etkilemeye devam ediyor. Özellikle benzin ve motorin fiyatları, araç sahipleri için merak konusu olurken, yeni zam haberleri de gelmeye başladı. Salı günü benzin fiyatlarına yapılan zamdan sonra, motorin için de beklenen bir artış gündeme geldi.

Sütiş Eskişehir

Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki değişimler, vatandaşların benzin ve motorin fiyatlarını sürekli takip etmelerine neden oluyor.

Salı günü benzin fiyatlarına yapılan 1 lira 20 kuruşluk zamdan sonra, motorin için de yeni bir artış haberi geldi.

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu geceden itibaren motorin fiyatlarında 90 kuruşluk bir artış bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik öngörülmüyor.

YENİ FİYATLAR NE OLACAK?

Motorin zammıyla birlikte, Eskişehir'de litre fiyatı yaklaşık 43,40 TL, İstanbul’da 42,64 TL, Ankara’da 43,09 TL ve İzmir’de 43,62 TL seviyesine yükselecek.

Öte yandan, benzin fiyatı ise Eskişehir'de 43.47 TL, İstanbul’da 42,72 TL, Ankara’da 43,07 TL ve İzmir’de 43,53 TL olacak. Fiyatlar, iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösterebilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi