Ahmet Ceyhan’dan amatör spora destek ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ahmet Ceyhan’dan amatör spora destek ziyareti
A
a

Eskişehir Ülkü Ocakları'nın yeni Başkanı Ahmet Ceyhan, amatör spor haftası nedeniyle Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Ceyhan, amatör spora olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimindeki önemine dikkat çekti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ülkü Ocakları yeni Başkanı Ahmet Ceyhan, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Amatör spor haftasını kutlayan Ceyhan amatör spora destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Atam teşekkür etti

Amatör spor haftası nedeniyle Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Ceyhan, EASKF’a ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnun olduklarını söyleyen EASKF Başkanı Sadri Atam, “Ülkü Ocakları’nın bu anlamlı ziyareti bizlere moral ve motivasyon verdi. Başkan Ahmet Ceyhan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz," dedi. Ziyarete ayrıca Sağlıkspor Başkanı İsa Melih Batur da katıldı. Batur, böylesi desteklerin amatör sporu geliştireceğini söyledi. 

Gençlere katkı sağlıyor

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Ceyhan, ziyaret sırasında amatör sporun Eskişehir'deki gelişimine dikkat çekerek, bu alanda yapılacak her türlü desteğin önemli olduğunun altını çizdi. Amatör sporculara ve spor kulüplerine olan desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade eden Başkan Ahmet Ceyhan, "Amatör spor, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan en önemli alanlardan biridir. Bu yüzden her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi