Afyonkarahisar'da Vefat Edenler: 28 Eylül 2024

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar'da Vefat Edenler: 28 Eylül 2024
A
a

Afyonkarahisar'da bugün, 28 Eylül 2024 tarihinde, hayata veda eden vatandaşlar için cenaze namazları gerçekleştirilecek. Dudu Mardin ve Safura Uyar, ailelerinin ve sevenlerinin derin üzüntüyle uğurlayacağı isimler arasında yer alıyor. Merhumelerin cenaze törenleri, belirlenen camilerde yapılacak ve ardından son yolculuklarına uğurlanacaklar.

Sütiş Eskişehir

Afyonkarahisar'da bugün, 28 Eylül 2024 tarihinde, iki vatandaşın cenazesi defnedilecek.

Dudu Mardin (77)

Dudu Mardin, Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinden, PTT'den emekli merhum Ali Mardin'in eşi olarak tanınmaktadır. Kendisi, İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan Yücel Mardin, Bolu Göynük Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Mardin ve Zahide Mardin’in annesiydi. Dudu Mardin’in cenaze namazı, öğle namazını müteakip Çay İlçesi Eber Camiinde kılınacaktır.

Safura Uyar (86)

Safura Uyar, Ertuğrul Gazi Mahallesinden, merhum İsmail Uyar'ın eşi olarak bilinir. DDY'den emekli İbrahim Uyar, merhum Selahattin Uyar ve Elif Şahin’in annesi, Asiye Uyar, Cahide Uyar ve Sağlık Müdürlüğünden emekli Nurettin Şahin’in kayınvalidesi, Seyfullah Uyar ve Lütfullah Uyar’ın babaannesi olarak tanınan Safura Uyar, cenaze namazı öğle namazını müteakip Kaplanlı Köyü Camiinde kılınacaktır.

Her iki merhuma da Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi