Afyonkarahisar'da korkutan deprem!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar'da korkutan deprem!
A
a

Eskişehir komşusunda gece yarısı yaşanan deprem korkuttu. AFAD, 4.4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Afyonkarahisar merkezde bu sabah saat 03.14’te 4.4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği ise 10.26 kilometre olarak ölçüldü. Bölgedeki vatandaşların güvenliği için AFAD, resmi açıklamaların takip edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması konusunda uyarıda bulundu. Depremin ardından henüz can veya mal kaybı olup olmadığına dair bir bilgi verilmezken, olayın detayları ve etkileri hakkında çalışmalar sürdürülüyor.


AFYON'DAKİ DEPREM SONRASI YURTLAR BOŞALTILDI

Ayrıca güvenlik kamrelarına yansıyan görüntülerde anında yerde yatan hayvanlar, sarsıntının başlamasıyla birlikte ayağa kalkarak sağa sola koşturmaya başladı. Bazı hayvanlar ise bulundukları yerlerden çıkmaya çalıştı. Olay anı, bir marketin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, deprem sırasında raflardaki birçok ürünün yere düştüğü görüldü. Bu durum, depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Öte yandan, deprem dolayısıyla öğrenci yurtları da boşaltıldı. Birçok öğrenci, deprem korkusuyla yurda girmekte tereddüt ederek geceyi yurt bahçesinde geçirmeyi tercih etti. Yetkililer, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri alacaklarını bildirdi. Bu olay, deprem sonrası yaşanan paniği ve hazırlığın önemini bir kez daha hatırlattı.

 

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi