Afyon'da hava durumu nasıl olacak? (2 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyon'da hava durumu nasıl olacak? (2 Ekim 2024)
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar için önümüzdeki beş gün boyunca geçerli olacak hava durumu tahminlerini açıkladı. Şehirde, az bulutlu ve güneşli günlerin ardından sıcaklıkların artması beklenirken, hafta sonuna doğru parçalı bulutlu hava koşulları gözlemlenecek. Afyonkarahisar'da, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarla birlikte açık hava etkinlikleri için uygun bir dönem yaşanacak

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar için önümüzdeki beş günün hava durumu tahminini paylaştı. Şehirde, bu süreçte sıcaklık ve hava koşullarında belirgin değişiklikler bekleniyor.

Bugün: Bugün, Afyonkarahisar'da az bulutlu bir hava hâkim olacak. Sıcaklık 21 derece civarında ölçülürken, gece sıcaklıkları 15 dereceye düşebilir. Gün içinde güneşli saatlerin yanı sıra hafif rüzgarlar da bekleniyor.

Yarın: 3 Ekim 2024'te, Afyonkarahisar'da açık ve güneşli bir hava tahmin ediliyor. Sıcaklık 26 dereceye kadar yükselebilir. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklığın artması bekleniyor, bu nedenle dışarıda geçirecek olanların güneşten korunmaları öneriliyor.

Cuma: Cuma günü de hava koşulları benzer şekilde açık ve güneşli olacak. Sıcaklık, 27 dereceye ulaşacak. Bu gün, doğa yürüyüşleri veya piknik gibi dış mekan aktiviteleri için uygun bir gün olacak.

Cumartesi: 5 Ekim 2024 Cumartesi günü, Afyonkarahisar'da hava durumu parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık, 28 derece civarında seyredecek. Bu gün, açık hava etkinlikleri için hâlâ elverişli ancak bulutların artmasıyla birlikte havanın daha serin hissedilmesi mümkün.

Pazar: Hafta sonunun son günü olan Pazar günü de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık yine 27 derece civarında olacak. Önümüzdeki günlerde hava koşullarının genel olarak ılıman seyretmesi, vatandaşlar için güzel bir hava deneyimi sunacak.

Afyonkarahisar’da önümüzdeki günlerde beklenen hava durumu, açık hava etkinlikleri için oldukça uygun görünürken, meteorolojik değişikliklere karşı dikkatli olunması gerektiği de hatırlatılıyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi