Afyonkarahisar’da son birkaç gündür etkili olan yoğun sis, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Görüş mesafesinin bazı bölgelerde 20 metreye kadar düştüğü karayollarında sürücüler zor anlar yaşıyor. Soğuk havalarla mücadele eden vatandaşlar, bir yandan da sisin getirdiği zorluklarla başa çıkmaya çalışıyor.
Kentte son üç gündür etkili olan sisli hava, gündüz saatlerinde yalnızca kısa sürelerle yerini güneşe bırakıyor. Sis, özellikle karayollarında trafikte ilerleyen sürücüler için tehlike oluşturuyor. Görüş mesafesinin ciddi şekilde azalması, kazaların yaşanmasına sebep olabiliyor.
Kazaların önüne geçmek amacıyla polis ve jandarma ekipleri, çeşitli bölgelerde güvenlik önlemlerini artırdı. Trafiğin yoğun olduğu noktalarda ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarıyor. Sisli havanın etkili olduğu bölgelerde, ekipler ayrıca hız limitlerine uymayan sürücülere karşı da denetimlerini sürdürüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...