A101'e ATV, karavan, kulaklık, çaycı geliyor! 19 Eylül A101 Kataloğu yayında!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç A101'e ATV, karavan, kulaklık, çaycı geliyor! 19 Eylül A101 Kataloğu yayında!
A
a

A101 mağazalarının 19 Eylül 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğunda, gıdadan tekstile, züccaciyeden temizlik ürünlerine ve elektronik cihazlara kadar geniş bir yelpazede çekici indirimler sunuluyor. Mutfak ve ev eşyaları, mobilya, beyaz eşya ve elektronik ürünler gibi birçok kategoride dikkat çekici fırsatlar mevcut. Ayrıca, oyuncaklar ve kış mevsiminin ihtiyaçlarını karşılayan ürünler de indirimlerin arasında yer alıyor. Temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde de önemli fiyat düşüşleri bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Katalogda, Toshiba, Philips ve SEG gibi teknoloji markalarının televizyonları öne çıkarken, beyaz eşya seçenekleri de göz dolduruyor. Volta elektrikli araçlar, ATV'ler ve karavan modelleri de uygun fiyatlarla sunuluyor. Ev tekstili ve mutfak alanında ise English Home, Madame Coco ve Tefal gibi bilinen markalar dikkat çekiyor. Herkesin ihtiyacına uygun fırsatlar mevcut.

A101 aktüel ürünler kataloğu, yağlık, ayran sürahisi, rende, limon sıkacağı, çeşitli tabak ve tepsi modelleri, baharatlık, termos, suluk, kavanoz, buzluk ve pratik rondo gibi ürünleri de içeriyor. Bu ürünler 19 Eylül'den itibaren geçerli olacak.




Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi