A101 24 Ekim Katalog İndirimleri: A101'e Bu Hafta Dikey Süpürge, Balıkçılık Ürünleri, Çaycı ve Ofis Mobilyaları Geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç A101 24 Ekim Katalog İndirimleri: A101'e Bu Hafta Dikey Süpürge, Balıkçılık Ürünleri, Çaycı ve Ofis Mobilyaları Geliyor!
A
a

A101, müşterilerine her hafta yeni ve cazip ürünler sunmaya devam ediyor. 24 Ekim 2024 tarihindeki A101 aktüel ürünler kataloğu, birçok farklı kategoriden indirimli ürünler içeriyor. İşte 24 Ekim A101 afişi indirimleri...

Sütiş Eskişehir

Katalogda öne çıkan ürünlerden biri, 17.990 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulan elektrikli motorlu bisiklet. Bu bisiklet, çevre dostu ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunuyor. Şehir içi ve kısa mesafeli seyahatlerde kullanışlı olan bu model, sessiz çalışması ve düşük enerji tüketimi ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, balık tutkunları için Exent Fishing markasının olta ürünleri de indirimli ürünler arasında yer alıyor. Nehir döküm kek kalıpları, cam sürahi ve kavanoзlar, farklı perde modelleri ve Juno marka terlikler gibi ev ve yaşam kategorisindeki ürünler de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Gıda ürünleri kategorisinde ise pilavlık bulgur ve siyah zeytin dikkat çekiyor. Ayrıca, ıslak havlu ve saç boyaları gibi kişisel bakım ürünlerinde de cazip indirimler bulunuyor. A101 aktüel ürünler kataloğu, her hafta olduğu gibi bu hafta da tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi ve uygun fiyatlar sunuyor. Müşteriler, ihtiyaçlarına uygun ürünleri bu kapsamlı katalogda rahatlıkla bulabilecekler.





 

Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi