×

Ysé Trio, Eskişehir'de unutulmaz bir konser verdi

Fransız müzisyen Ysé, Sazova Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserle sanatseverlerle buluştu. Gerçekleşen etkinlik, müzikseverlerden büyük ilgi gördü

Fransız müzisyen Ysé, Eskişehir Sazova Amfi Tiyatro’da sanatseverlerle buluştu. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Institut Français iş birliğiyle düzenlenen bu özel konser, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Ysé, sahnedeki enerjisi ve cesur şarkı sözleriyle dinleyicilerine eşsiz anlar yaşattı. Geçirdiği zorlu süreçlerden müzik aracılığıyla kurtulduğunu vurgulayan sanatçı, bu deneyimlerin şarkı yazma sürecine olan etkisinden de bahsetti. Konserde Ysé’ye, davulda Mattéo Balma ve basgitarda Noé Russeil eşlik etti.

Ysé, solo kariyerinin yanı sıra 2021’de Stranger Quartet’e katılmış ve H-Burns’ün Leonard Cohen’e saygı turnesinde 60’dan fazla konser vermişti.

Serin havalara rağmen konser alanını dolduran kalabalık, gençlerin kültür-sanat etkinliklerine olan ilgisini gösterdi. Ysé Trio, dinleyicilerinin coşkusunu karşılıksız bırakmayarak bis yaptı. Konserin sonunda müzisyenler, dinleyicilerle fotoğraf çektirip albümlerini tanıttı. Etkinlik, plaket takdimiyle sona erdi ve Ysé Trio, sanatseverlerden tam not aldı.