×

TSM korosu konseri

Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yoğun davetlilerin katılımıyla konser düzenledi.

Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yoğun davetlilerin katılımıyla konser düzenledi. Sunumu, Nilüfer Öztürk'ün yaptığı konser gecesinde, öğrenciler koro halinde ve bireysel olarak birbirinden güzel şarkılar söylediler.
 
Koro şefi İdil Çeliker, Saz Sanatçıları ve Çocuk Gençlik Korosu ile birlikte Türk Sanat Müziği'ni seslendirdiler. Şair Muharrem Kubat ve Uluslararası ve birçok dalda ödül alan şair Nedim Uçar, ödül alan şiirlerinden okudu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç konser de yaptığı konuşmada şunları söyledi:
''Sezon sonu etkinliklerden biri olan bu Türk Sanat Müziği Konseri, şef İdil Çeliker yönetiminde çok güzel seslendirildi. Kendisini kutluyorum.''
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, koro şefi İdil Çeliker'e başarısından dolayı bir buket çiçek vererek kutladı. Ataç, Çocuk Gençlik Korosu'nun arasına girerek, çocuklarla birlikte şarkılara eşlik etti. (HM)