×

TSM koro çalışmaları Mart ayında hızlanacak

Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi "Türk Sanat Müziği (TSM) Öğrenci ve Öğretim Elemanları Korosu" sınav haftası ve sömestir tatili n

Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi "Türk Sanat Müziği (TSM) Öğrenci ve Öğretim Elemanları Korosu" sınav haftası ve sömestir tatili nedeniyle ara verdiği çalışmalarına Mart'tan itibaren kaldığı yerden hızla devam edecek.
 
 
Haftada bir gün yapılan TSM korosu çalışmaları sayesinde hem öğretim elemanları hem de öğrenciler, hoşça vakit geçirerek Mayıs ayında verilecek konsere kendilerini hazırlıyor. Çalışmalarının çok güzel bir şekilde devam ettiğini belirten Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi Öğr. Gör. Danyal Mantı, yaptıkları çalışmalar hakkında ise şunları söyledi: "Öğretim elemanları ve öğrenciler korosu olmak üzere 2 farklı koromuz vardı. 2009’da bu 2 koroyu birleştirdik. Şu anda koromuzda her fakülteden öğretim elemanları ve öğrenciler yer alıyor. Haftada bir gün olarak birlikte bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sömestir tatili dönüşünde çalışmalara doludizgin başlayarak 26 Mayıs’taki konsere hazır olacağız." (HM)