×

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’tan 29 Ekim mesajı

Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün görmek isteyeceği bir kent oluşturmak” hedefiyle çalışmalarına devam edeceğini belirten Ataç, birlik ve beraberlik ruhu ile üretme ve paylaşma anlayışının önemine vurgu yaptı.

Cumhuriyet Bayramı’nın millet için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ataç, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin sonucunda 29 Ekim 1923’te millet egemenliği ilan edilmiştir. Bizler de Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı kalarak, Eskişehir’i dünya şehirleriyle yarışır bir kent haline getirme hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Ataç, ayrıca Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelesi'nin kahramanlarını rahmetle anarak, tüm hemşehrilerine selamlarını iletti.