×

Şarap tadım buluşması

Kavaklıdere Şarap Tadım Geceleri”nin Eskişehir Sensus Şarap Butiği’ndeki ilk etkinliği keyifli bir gece ile Eskişehirli şarap severleri buluşturdu.

Düzenlenen etkinlikte, şarap severler hem Kavaklıdere’nin henüz tatmadıkları şaraplarını tatma hem de şarap hakkında merak ettikleri konularda bilgi alma fırsatını buldu. Anadolunun eşsiz topraklarında yetişmiş üzümlerini şaraba dönüştüren Kavaklıdere’nin 7 ayrı şarabı ; birçok şarap firmasının tadım gecesine ev sahipliği yapmış olan Sensus Şarap Butiği’nin lezzetli peynir tabağı sunumu ve keyifli iç mekan atmosferi eşliğinde tadıldı.
 
KEYİFLİ SOHBETLER
 
Kavaklıdere Müşteri İlişkileri Koordinatörü Şule Başaran ve Müşteri ilişkileri Sorumlusu Yeliz Aksoy ’un yönetimi ile gerçekleştirilen ’Şarap Tadım Gecesi’ boyunca yemek ve şarap uyumunun temel kuralları, genel şarap terimleri ve şarabın tarihi, bağcılık ve üzüm çeşitleri, roze ve blush şaraplar, şarap servisi, şarabın uygun saklama koşulları, eski dünya, yeni dünya şarapçılığı hakkında keyifli sohbetler yapıldı. (HM)