×

Sanatçılardan övgüler

Bilecik Belediyesi tarafından 8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen ''Baş Belası'' oyununun sanatçıları yapımı tamamlanan Bilecik

Bilecik Belediyesi tarafından 8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen ''Baş Belası'' oyununun sanatçıları yapımı tamamlanan Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi ile tiyatro festivali hakkında övgülerde bulundular.
 
Bilecik'e kazandırılan eser ve tiyatro festivali hakkında Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür eden sanatçılardan Çiğdem Batur, ''Çünkü bizim işler de yoğun bir biçimde devam ediyor. Şimdiye kadar 100'e yakın oyun oynadık ve çeşitli salonlar gördük. Kulise ilk girdiğimde oyuncu ve sanatçılara önem veren bir atmosfer ile karşılaşmak bu yorgunluğumuzu giderdi. Beni motive eden birşey oldu. Seyirci de bizleri çok motive etti. Her şeyden önce çok şanslısınız. Sanata ve sanatçıya önem veren bir başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Ben 3 aylık bir aradan sonra oynadım. Bundan dolayı biraz heyecan vardı. Ancak seyircinin ilgisi, katılımı bizlere moral verdi. Bilecik'i gezme fırsatı bulamadım. Ama birgün oyun için veyahut başka bir iş için gelip Bilecik'i gezmek istiyorum.
 
 
TİYATRODA SESİNİ DUYURDU
 
Sanatçı Sedat Bilenler de, Bilecik'in tiyatroda sesini duyurduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Tiyatro seyircisi kalmadı diyorlar ya. Ben inanmıyorum. Siz salonu ve ortamı çok güzel yaparsanız, kulis ve salon uygunsa seyirci gelip izler. Seyircinin istediği bir iş bu. Gülüp eğlenmek ister seyirci.” (HM)