×

Şairler buluştu

Odunpazarı’nı kültür, sanat ve edebiyatın önemli merkezlerinden biri haline getiren Odunpazarı Belediyesi, “Eskişehir Şairler Antolojisi” kitabını düz

Odunpazarı’nı kültür, sanat ve edebiyatın önemli merkezlerinden biri haline getiren Odunpazarı Belediyesi, “Eskişehir Şairler Antolojisi” kitabını düzenlenen program ile tanıttı.
 
ETİ Arkeoloji Müzesinde gerçekleşen tanıtım programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Prof. Dr. Ejder Okumuş, Şair Cevat Akkanat, şairler ve çok sayıda şiir dostları katıldı. Odunpazarı Belediyesi Kültür Yayınlarından olan ve Cevat Akkanat tarafından hazırlanan “Eskişehir Şairler Antolojisi” isimli kitabının tanıtımında bir konuşma yapan Başkan Sakallı; böyle anlamlı bir kitabı Eskişehirli hemşehrilerimizle buluşturmaktan dolayı çok mutluluk duyuyorum, diliyorum ki şairlerin ve şiirlerin gölgesi Eskişehirlilerin üzerinden eksik olmasın” dedi. Başkan Sakallı; “Her kuşaktan ve her şiir anlayışından şairlerin buluştuğu bu kitabın hazırlanmasında başta Şair Cevat Akkanat olmak üzere emeği geçen tüm şiir dostlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından şairler birbirinden güzel şiirlerini, sanatseverler huzurunda icra ederek konuklara unutulmaz anlar yaşattılar. (HM)