×

Sağanak yağışta zincirleme trafik kazası!

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında sağanak yağış sebebiyle zincirleme trafik kazası gerçekleşti. Kazada 1 kişi öldü , 2 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç çarpıştı. Kazada 60 yaşındaki Hüseyin Demircan hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Anadolu Otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan İstanbul istikametine seyir halindeki otomobiller, etkili olan sağanak yağış nedeniyle sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarpıştı. Toplamda 5 aracın karıştığı kazada, S. Ö. ve B. H. K. isimli yolcular yaralandı.

BİR KİŞİ  HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunarak olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin sevk edilmesini sağladı. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıktan sonra Hendek Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hayatını kaybeden Hüseyin Demircan ise Düzce Üniversitesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olay yerindeki kaygan zemin, sürücüler için tehlike oluşturduğu için yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.