×

Öğrencilerin sergisi

Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen sergi açıldı.

Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen sergi açıldı. Toplam 75 eserin sergilendiği serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Milli Eğitim Müdürü Arif Dede yaptı.
 
 
Okula ismi verilen şehidin ailesinin de katıldığı açılışa öğretmenler, veliler ve Eskişehirli sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını yapan görsel sanatlar öğretmeni Fatma Gürsoy öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaların okul idaresi ve okul aile birliği tarafından desteklenerek sergiye dönüşmesinden mutlu olduğunu söyledi. Gürsoysergi hakkında teknik değerlendirmelerde de bulundu.
 
MOTİVASYON SAĞLIYOR
 
Akademik başarılarına paralel olarak sosyal ve kültürel çalışmalarda da başarılı öğrencilerinin olduğunu söyleyen okul Müdürü Erdoğan Çarkacı, tür sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrencilerin derslere daha iyi motive olmalarını, öz güven duygularının gelişmesini, birlikte başarma duygusunun oluşmasına katkı sağladığını söyleyerek açılışa katılan bütün konuklara teşekkür etti. (HM)