×

Nesine 3. Lig'deki Eskişehir temsilcisi tempo düşürmüyor!

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, 1-1 sona eren Kırşehir Futbol Kulübü maçının ardından moral bozukluğunu atlatmak için antrenmanlara yeniden başladı. Teknik Direktör İlhan Var yönetiminde yapılan idmanlarla, 20 Ekim Pazar günü sahasında Kemerkent Bulvarspor ile oynayacağı maça hazırlanan Mavi Beyazlı ekip, 3 puan hedefiyle sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Anadolu Üniversitesi, 1-1 sona eren Kırşehir Futbol Kulübü maçı ardından 1 günlük izin yapmıştı. Takım dün, Teknik Direktör İlhan Var idaresinde antrenmanlarına tekrar start verdi.

Canlar sıkkın

Anadolu Üniversitesi, her hafta galibiyete inanarak karşılaşma oynasa da kara bulutlar dağılmıyor. Temsilcimizde Kırşehir müsabakasında son dakikada yenilen golün moral bozukluğunu atlatmaya çalışıyor. Pazartesi gününü izinli geçiren üniversite temsilcisi, dün Anadolu Üniversitesi Sahası’nda tekrar topbaşı yaptı. Isınma turları ile başlayan antrenman daha sonra egzersiz çalışmaları ve topa sahip olma çalışması ile sona erdi.

Yeni rakip eski tanıdık

İdmanlarına tekrar start veren Anadolu Üniversitesi, 20 Ekim Pazar günü sahasında Kemerkent Bulvarspor’u konuk edecek. Maçın son gününe kadar çalışacak olan Mavi Beyazlı takım, artık 3 puan alarak 2 haftadır bulunduğu küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Öte yandan Kemerkent Bulvarspor, geçtiğimiz sezonda da Anadolu’nun grubunda yer alıyordu. 2 takım ilk maçlarında 2-2 berabere kalırken 2. maçta ise 3-0 Anadolu kazanmıştı.