×

Kuruluş Osman Begüm Hatun'u canlandıran Buçe Buse Kahraman Kimdir?

Kuruluş Osman 6. sezonunu dün akşam başladı ve kadroya yeni isimler katıldı. Tarihi diziye dahil edilen isimlerden biri de Buçe Buse Kahraman. Peki, Kuruluş Osman Begüm Hatun'u canlandıran Buse Kahraman kimdir?

Kuruluş Osman dizisinin 6. sezonunda Begüm Hatun karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, dizideki performansıyla büyük beğeni topladı. Alımlı, güçlü, hırslı ve oldukça zeki bir kadın olan Begüm Hatun, kocası öldükten sonra Keçilişah Beyliği'nin yönetimine geçmiş ve hedefi beyliği büyütmek ve gücüne güç katmaktır. Buçe Buse Kahraman, Begüm Hatun karakterini ustaca yorumlayarak izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı.

Buçe Buse Kahraman Kimdir?

Buçe Buse Kahraman, Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Begüm Hatun karakteriyle konuşuluyor. 1 Nisan 1996 tarihinde İzmir'de doğan Buçe Buse Kahraman, küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duymaya başlamıştır. Ortaokul ve lise yıllarında bu hayalini gerçekleştirmek için çalışmalar yapmaya başlayan Kahraman, üniversite eğitimi için 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü tercih etmiştir.

Oyunculuk eğitiminin ardından 2017 yılında "Kötü Çocuk" sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Buçe Buse Kahraman, daha sonra "Çarpışma" dizisinde Meltem karakterini canlandırmıştır. Ardından "Yasak Elma" dizisinde Lila karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, asıl çıkışını ise "Yalı Çapkını" dizisindeki Pelin (Pelo) rolüyle yapmıştır.