×

Kurtuluş Pazaryeri Projesi için Yalaz’dan Albayrak’a çağrı

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz, ES TV’de yayınlanan "Soruyoruz" programında Kurtuluş Pazaryeri projesini ele aldı. Yalaz, projenin bütçesinin hazır olduğunu ve tahsis edilmesi durumunda hemen hayata geçireceklerini belirtti.

Kurtuluş Pazaryeri ile ilgili AK Parti İl Başkanı Gürhan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, ES TV’de yayınlanan Soruyoruz programında Gazeteciler Tarkan Demir ve Murat Taşkın’ın gündeme dair sorularını yanıtladı.

Albayrak’a çağrıda bulunarak, “Şu anda Kurtuluş Pazaryeri projesi de hazır bütçesi de hazır. Bize tahsis etsinler, ben de çıkayaım Gürhan Albayrak mevkidaşım bu tahsisle ilgili ön ayak olduğu için Eskişehir adına ve partim adına yürekten teşekkür ettiğimi söyleyeyim” ifadelerini kullanan Yalaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurtuluş Pazaryeri’nde, oradaki esnaf farkında. Orada tahsisle ilgili bir sıkıntı olmuş. Orası bize verilmiyor. Ben o projeyi gördüm. Şu anda Kurtuluş Pazaryeri projesi de hazır bütçesi de hazır. Bize tahsis ettikleri anda başlayacağız. Niye vermiyorsun? İşte samimiyet bu. Bize tahsis etmiyorlar nasıl yapacağız? Paramız, projemiz hazır, size de yük olmayacağız. Tahsis edin, vatandaş da bekliyor. Vermemenin herhangi bir gerekçesi yok. Kim cezalandırılıyor, halk cezalandırılıyor. Halk farkında ama onu da söyleyeyim. O bölge çok kan kaybedecek.”