×

Kazım Kurt tramvaydan Eskişehirlilere seslendi!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında toplu taşıma kullanımını teşvik etmek amacıyla evinden Odunpazarı Belediyesi’ne tramvayla giderek ilgi topladı

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında evinden Odunpazarı Belediyesi’ne tramvayla giderek toplu taşıma kullanımına dikkat çekti.

Başkan Kurt, haftanın etkinlikleri çerçevesinde Koca Çınar Yaşam Merkezleri ve Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi misafirleriyle bir piknik düzenledi. Odunpazarı Belediyesi, bu özel hafta dolayısıyla yürüyüşler ve spor etkinlikleri gerçekleştirirken, Başkan Kurt sabah evinden çıkıp tramvay durağına yürüyerek, tramvaya bindi ve Odunpazarı Belediyesi durağında indi. Tramvayda vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Kurt, hemşehrilerine toplu taşıma kullanmaları için çağrıda bulundu.

Piknikte, yaşlı bakım merkezi misafirleri ve Koca Çınar Yaşam Merkezleri müdavimleriyle bir araya gelen Başkan Kurt, katılımcılarla sohbet ederek fotoğraflar çektirdi. Konuşmasında, “Daha çok yürümeli ve spor yapmalıyız. Hareketsiz kalmak doğru değil,” diyerek, toplu taşımanın önemine vurgu yaptı.

Etkinlik boyunca, yaşlı misafirler saz çalıp türkü söyleyerek eğlenceli anlar yaşadı. Katılımcılar, bu keyifli gün için Başkan Kurt ve Lütfü Yüksel ailesine teşekkürlerini iletti.