×

Kalp Haftasına özel resim sergisi

Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Gelişim Koleji öğrencilerinin sağlıklı olmanın ve sağlıklı yaşamanın önemini vurgulamak için düzenlediği “Kalbimi Sevi

Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Gelişim Koleji öğrencilerinin sağlıklı olmanın ve sağlıklı yaşamanın önemini vurgulamak için düzenlediği “ Kalbimi Seviyorum“ konulu resim sergisi coşkulu bir katılımla açıldı.
 
Açılış töreninde, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Gelişim Kolejinin bu ortak çalışmasının öğrencilerin sağlıklı yaşama bakış açılarını, hastanelerin tedavi merkezleri dışında farklı misyonlarının da olduğunu, bu tarz etkinliklerle Eskişehir’de hep ilklere imza atarak etkinliklerinin süreceğini belirterek Gelişim Koleji öğrencilerine, velilerine ve yönetime teşekkür etti.
 
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
 
Çocukların gözünden kalp sağlığı konusunun işlendiği sergiyi Gelişim Koleji Müdürü Erdal Şahbaz ve Acıbadem Hastanesi Başhekimi Mehmet Ali Özatik de gezdi. Aynı zamanda çocukların hastaneye doktorlara korkuyla bakmalarını kırmak istedikleri için düzenlenmiş olan bir proje olduğunun altını çizen Özatik sosyal sorumluluk projeleriyle halkın yanında olduklarını söyledi. Serginin kurdelasını Kolej Müdürü Erdal Şahbaz, Hastane Başhekimi Mehmet Ali Özatik ve Gelişim Koleji öğrencileri kesti. Yapılan açılışın ardından etkinlik Gelişim Koleji öğrencilerinin hazırlamış olduğu küçük konser ile son buldu.(HM)