×

İki kardeş 2 yıl arayla trafik kazasından hayatını kaybetti

Denizli'de karşıdan karşıya geçmeye çalışan genç bir kız, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Aynı genç kızın kardeşinin de iki yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi'ndeki Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. 21 yaşındaki Neşe Çevik, yolun karşısına geçmek üzereyken, İbrahim D. yönetimindeki 20 AOF 733 plakalı Tofaş marka aracın çarpmasıyla ağır şekilde yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan Çevik’e ilk müdahaleyi, çevrede bulunan ve ilk yardım bilgisi olan bir vatandaş kalp masajı yaparak gerçekleştirdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri genç kızı hayata döndürdü ve ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı Hastaneye kaldırılan Neşe Çevik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan aile üyeleri hastane önünde gözyaşlarına boğulurken, genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna götürüldü.

İki yıl önce kardeşi de trafik kazasında ölmüş Neşe Çevik'in, 23 Ağustos 2021 tarihinde erkek kardeşi Cengiz Çevik'in de 17 yaşında bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Cengiz Çevik, tütün tarlasında çalıştıktan sonra evine dönerken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir minibüsün çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirmişti.