×

Gürhan Albayrak: "Eskişehir'de mısır yüzümüzü güldürdü"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, saha ziyaretlerine devam ederek Eskişehir Ticaret Borsası’nda üreticilerle buluştu. Burada düzenlenen mısır alım seansında fiyatların beklentilerin üzerinde olduğunu belirten Albayrak, bu durumun çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü ifade etti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu sabah Eskişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Albayrak, burada mısır alım seansına katılarak üreticilerle bir araya geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Albayrak, seanslardaki fiyatların beklentilerin üzerinde olduğunu belirtti. "Mısırdaki bereket, çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor," diyen Albayrak, "Bugün Eskişehir Ticaret Borsası’nda üretici kardeşlerimizle mısır alım seansında buluştuk. Fiyatlar, beklentilerin çok üzerinde ve bu durum keyifleri yerine getiriyor. Hayırlı ve bereketli olsun. ETB Başkanımız Ömer Zeydan ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim," şeklinde konuştu.