×

Gülmeye davet projesi 4 bin kişiyi ağırladı

Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Odunpazarı’ndan Gülmeye Davet” isimli proje 4 bin vatandaşın tiyatro ile buluşmasına olanak sağladı

Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Odunpazarı’ndan Gülmeye Davet” isimli proje 4 bin vatandaşın tiyatro ile buluşmasına olanak sağladı.
 
Proje kapsamında Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde bugüne kadar sekiz program düzenlendiğini vurgulayan belediye yetkilileri, programa gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
KAHKAHA TUFANI
 
Projenin sekizinci gösteriminde Safiye'nin dolapları isimli tiyatro oyunu ile 500'e yakın vatandaşa kahkaha dolu dakikalar yaşatan Odunpazarı Belediyesi, yine büyük beğeni kazandı. Büyük ilgi ile takip edilen programa Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına katılan Başkan Yardımcısı İlhami Atik; “Odunpazarı’ndan Gülmeye Davet” isimli projenin tüm hızıyla devam edeceğini vurgulayarak, projenin Eskişehir'de tiyatroya olan ilginin artmasına büyük katkı sağladığını belirtti. (HM)