×

Eskişehirspor'un tarihi maçlarından biri gündem oldu

Eskişehirspor'un 2013-2014 sezonunda o zamanki adıyla Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynadığı Bursaspor - Eskişehirspor maçında yaşanan ilginç an yayıncı kuruluşun maç görüntüsünü sosyal medyada paylaşması ile tekrar gündeme geldi

Eskişehirspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği 2013-2014 sezonunda oynadığı Bursaspor maçında yaşanan ilginç an tekrar gündem oldu. O zamanki adıyla Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Eskişehirspor'un Bursaspor deplasmanına çıktığı maçta Es Es'in kalecisi Boffin kırmızı kart görmüştü. Oyuncu değiştirme hakkı biten Eskişehirspor'da kaleye defans oyuncumuz Servet Çetin geçmişti.

Eskişehirspor karşılaşmayı 2-1 mağlup sürdürürken kaleye mecburen defans oyuncusu Servet Çetin geçmiş üstüne bir de 4 dakika sonra Bursaspor bir penaltı kazanmıştı. Bursasporlu Taiwo belki de hayatının en rahat penaltılarından birini kullanacağını düşünüyordu ancak işler hiç de tahmin ettiği gibi gitmedi. Kaleci Boffin'in formasını giyip eldivenlerini takarak kaleye geçen Servet, Taiwo'nun köşeye gönderdiği topu panter gibi çıkarmış ve tarihe geçen bir kurtarış gerçekleştirmişti. Ancak Servet Çetin 90+4'te gelen Bursaspor golüne engel olamamış, karşılaşma da 3-1 Bursaspor'un üstünlüğü ile bitmişti. Es Es o sezon ligi 12. tamamlamıştı.

İşte Eskişehirspor maçındaki tarihi penaltı pozisyonu...