×

Eskişehirspor'un sevilen ismi için Kazım Kurt’tan özel taziye mesajı

Eskişehirspor camiasının sevilen isimlerinden Atila Gezmen’in vefatı, şehrin spor tutkunları arasında derin bir üzüntü yarattı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu nedenle bir taziye mesajı yayımlayarak, Gezmen’in anısına olan saygısını dile getirdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor camiasının sevilen simalarından Atila Gezmen’in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Başkan Kurt, mesajında Eskişehirspor taraftarlarına başsağlığı dileyerek, “Atila Gezmen, Eskişehirspor tribünlerinin sembol isimlerinden biri olarak hafızalarımızda daima yaşayacak,” ifadelerini kullandı.

Atila Gezmen’in kaybı, Eskişehirspor taraftarını ve yakınlarını derinden sarstı. Başkan Kurt, duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Eskişehirspor’a olan tutkusu ve tribünlerde yarattığı coşku ile unutulmaz bir figür haline gelmiştir. Onun dostlukları ve örnek kişiliği her zaman hatırlanacaktır. Atila Gezmen’e Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm taraftarlara başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun,” dedi.

Gezmen’in cenaze töreni, Cumhuriyet Mahallesi Tekke Camii'nden ikindi namazına müteakip gerçekleştirilecek.