×

Eskişehirspor'un maçı için 4 bin kilometre katetti!

İskoçya Premier Lig ekiplerinden St. Johnstone'un sadık taraftarı Ricky Marshall, kulübünün kardeş takımı Eskişehirspor'un yarın Osmanlı 1453 Spor Kulübü ile oynayacağı maçı izlemek için Eskişehir'e seyahat etti.

İskoçya Premier Lig ekiplerinden St. Johnstone taraftarı Ricky Marshall, kulübünün kardeş takımı Eskişehirspor'un yarın Osmanlı 1453 Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere Eskişehir'e seyahat etti.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

2012 yılında Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme aşamasında oynanan Eskişehirspor-St. Johnstone maçından bu yana kardeş olan iki takım, 12 yıldır birbirlerine destek vermeye devam ediyor. Perth şehrinde yaşayan 62 yaşındaki Marshall, İstanbul'dan Yüksek Hızlı Tren ile Eskişehir'e ulaştı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret eden Marshall, burada Teknik Asbaşkan Safa Üstünbaş ve takım kaptanı Rasim Mutlu ile bir araya geldi. Marshall, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile olan kardeşlik bağlarının güçlendiğini belirtti. "İnternetten Eskişehirspor taraftarlarıyla yazışmalarım oluyor. Eskişehir'de yıllardır tanıdığım dostlarım var. Geldiğimde onlarla birlikte olma şansı buluyorum," dedi.

Marshall, İskoçlar ile Türklerin mücadeleci olduğunu ve takımlarının başarısı için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurguladı. Eskişehir'e en son 2 yıl önce geldiğini hatırlatan Marshall, gelecekteki ziyaretlerini tekrarlamak istediğini ifade etti.

Eskişehirspor ile Osmanlı 1453 Spor Kulübü arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da Eskişehir Yeni Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.