×

Eskişehirspor'un İlk Maçı Ne Zaman? Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ne Zaman Başlıyor?

Eskişehirsporlular büyük bir özlemle Kırmızı Şimşekler'in maçını bekliyor. Peki Eskişehirspor'un ilk maçı ne zaman, Es Es ne zaman sahaya çıkacak?

Eskişehirspor geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) iyi bir performans gösterememiş ve ne yazık ki 3. Lig'e çıkma hakkı kazanamamıştı. Yeni bir yönetim, yeni bir hoca ve yepyeni bir kadro ile sezona giriş yapacak olan Eskişehirspor'un hazırlık maçlarında müthiş bir performans göstererek taraftarlarını heyecanlandırdı. İşte Eskişehirspor'un sahaya çıkacağı ilk maçın tarihi...

Eskişehirspor 76 ilden 153 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek. BAL 14'lü 2 grup, 15'li 4 grup, 16'lı 3 grup ve 17'li 1 grup olmak üzere toplam 10 gruptan oluşuyor. 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak ve 26-27 Nisan 2025 tarihlerinde bitecek olan 2024-2025 Sezonu BAL müsabakalarının fikstürü de çekildi. 

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de 6. grupta yer alacak. Es Es BAL'ın ilk haftasında 6 Ekim tarihinde saat 14.00'da Antalya temsilcisi Kumluca ile deplasmanda karşılaşacak. Eskişehirspor hazırlık maçlarında gösterdiği başarılı performans ile taraftarlarını heyecanlandırdı. Hazırlık maçlarındaki güzel futbolunu lige de yansıtmak isteyen Es Es 3. Lig'e çıkıp üzerindeki kara bulutları yok etmek için çabalayacak.