×

Eskişehirspor'un hazırlık maçlarında aldığı skorlar

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'e hazırlık sürecinde önemli bir teste daha tabi tutuldu. Kırmızı Şimşekler, aynı grupta mücadele edeceği 2 Eylülspor ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında, Cengizhan Avcı'nın 66. dakikada attığı golle 1-0 galip geldi. Bu sonuç, takımın hazırlık maçlarındaki yenilmezlik serisini devam ettirirken, taraftarların umutlarını da artırdı.

Şampiyonluk hedefiyle Bölgesel Amatör Lig’e hazırlanan Eskişehirspor aynı grupta mücadele edeceği 2 Eylülspor ile karşı karşıya geldi. Kora kor geçen maçı Eskişehirspor, Cengizhan Avcı’nın golüyle 1-0 kazandı. 

Hazırlık maçları sürüyor

Eskişehirspor’da hazırlık karşılaşmaları devam ediyor. Kırmızı Şimşekler son olarak Bölgesel Amatör Lig’de aynı grupta mücadele edeceği temsilcimiz 2 Eylülspor ile karşı karşıya geldi. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanan maçın ilk devresi 0-0 sona erdi. 2 Eylül ekibi dirençli bir oyun sergilerken, Es Es kilidi açmakta zorlandı.

Gol Cengizhan’dan geldi

Kora kor geçen karşılaşma ikinci yarıda da vardı. Eskişehirspor’da oyuna sonradan giren Cengizhan Avcı dakika 66’da golünü atarak skoru 1-0’a getirdi. Skoru koruyan Kırmızı Şimşekler maçı 1-0 kazanarak hazırlık maçlarındaki yenilmezlik serisini sürdürdü. Eskişehirspor 9 hazırlık maçında 8’inci galibiyetini aldı. 

Es Es’in hazırlık maçlarında aldığı skorlar

Eskişehirspor-Uşakspor: 3-2
Eskişehirspor-Sağlıkspor: 9-0
Eskişehirspor-Bursa Yavuz Selim: 6-1
Eskişehirspor-Keçiören Belediye: 2-1
Eskişehirspor-İnegöl Kafkasspor: 3-1
Eskişehirspor-Alpagut Sümerspor: 5-0
Eskişehirspor-Kestel Belediyespor: 1-1
Eskişehirspor-1966 Edremitspor: 2-1
Eskişehirspor-2 Eylülspor: 1-0