×

Eskişehirspor'un forveti Sefa Turan: "İyi bir camiaya geldim"

Eskişehirspor'un forvet oyuncusu Sefa Turan, takımın aile ortamı ve şampiyonluk hedefleri hakkında içten açıklamalarda bulundu. Alaplı Belediyespor'dan transfer edilen Sefa, 1966 Edremitspor karşısında attığı golle dikkat çektiği maç sonrası, takım arkadaşlarıyla kurduğu güçlü bağdan ve takımın potansiyelinden bahsetti.

Eskişehirspor’un forvet oyuncusu Sefa Turan, özel açıklamalarda bulundu. Takımda aile ortamının olduğunu belirten deneyimli forvet Sefa, “Bu ortamlarda şampiyonluk tabi doğal olarak gelir, bunu deneyimli bir isim olarak söylüyorum. Şampiyonluğa inanıyorum” dedi. 

İyi bir camiaya geldim

Alaplı Belediyespor’dan transfer edilen Sefa Turan, 1966 Edremitspor ile oynanan karşılaşmada gol atmayı başardı. Maçtan sonra konuşan Sefa, “Çok iyi bir camiaya geldim. İyi bir takım, iyi bir yönetim ve iyi teknik heyetimiz var. Güzel bir arkadaşlığımız var. Takımda güzel bir hava var. Yeni katılmama rağmen beni çok güzel ağırladılar. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Buna inanıyorum” dedi. 

Çok karakterli bir takımımız var

Takımı değerlendiren Sefa, “Hep birlikte taraftar, yönetim ve takım olarak şehri havaya kaldırıp kupayı buraya getireceğiz. Takımda çok karakterli oyuncularımız var. Aile ortamı kurulmuş bir yere geldim. Herkes birbirine saygılı ve sevgi içerisinde. Bu ortamlarda şampiyonluk tabi doğal olarak gelir, bunu deneyimli bir isim olarak söylüyorum. İnşallah bu sezon boyunca bu böyle gider ve şampiyonluğa ulaşırız” dedi.