×

Eskişehirspor'u da çalıştırmıştı, Anadolu Üniversitesi anlaştı!

3. Lig'e iddialı başlayan Anadolu Üniversitesi'nde beklenmedik bir karar alındı. Kötü sonuçların ardından teknik direktör Caner Karuk ile yollar ayrıldı. Mavi-Beyazlılar, boşalan teknik direktörlük koltuğu için eski Eskişehirspor teknik direktörü ile prensipte anlaştı

Teknik Direktör Caner Karuk ile yollarını ayıran Anadolu Üniversitesi’nde teknik direktör arayışları hemen başlamıştı. Temsilcimiz, 2020-2021 yılında Eskişehirspor’u çalıştıran İlhan Var ile prensipte anlaşmaya vardı. 

Caner Karuk gitti

3. Lig’e büyük umutlarla başlayan Anadolu Üniversitesi’nde alınan kötü sonuçların ardından ilk ayrılık yaşandı. Eski futbolcusu Caner Karuk’u takımın başına getiren Mavi-Beyazlı ekip sezona 3 puanla başlasa da geride kalan 3 haftada puan yüzü göremedi. Hal böyle olunca Caner Karuk ile yollar ayrıldı. 

Es Es’i çalıştırmıştı

4 maçta 3 puan toplayabilen Karuk ile yolların ayrılmasıyla birlikte Anadolu Üniversitesi ilk aday İlhan Var ile görüşme yaptı. 2020-2021 sezonunda Eskişehirspor’u çalıştıran İlhan Var ile prensipte anlaşma sağlayan Anadolu yönetimi son pürüzleri halletmeye çalışıyor. Maddi anlamda son görüşmeyi yapacak olan yönetimin bugün veya yarın İlhan Var’ı açıklaması bekleniyor.