×

Eskişehirspor taraftarı şehitlerimizi unutmadı!

Eskişehirspor taraftarları, Akhisarspor maçının ilk 5 dakikasında Eskişehir Marşı söyleyerek şehitlerimizi unutmadığını gösterdi.

Eskişehirspor haberleri...

Bu vatan bölünmez
Perşembe akşamı İdlib’de rejim güçlerinin saldırısı sonucu 34 askerimiz şehit olmuştu. Dün şehitlerimiz son yolculuğuna uğurlanırken, Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda kahraman şehitlerimiz unutulmadı. Eskişehirspor taraftarları maçın ilk düğünün çalınmasıyla birlikte ilk 5 dakika Eskişehir Marşı söyledi. Taraftarlar daha sonra ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganı atarak şehitlerimizi unutmadı.



Taraftar kahroldu
Siyah Kırmızılı taraftarlar Türk Bayrağımızı tribünlerde açarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Es Es taraftarı ayrıca 90 dakika boyunca takımına büyük bir destek verdi. Taraftarlar alınan 2-1’lik mağlubiyetinin ardından büyük bir üzüntü yaşadı. Taraftarlar soğuk havaya rağmen takımını yalnız bırakmadı ve Türkiye’ye tribün dersi verdi.



Bütün takımlar bu pankartla çıktı
Yeni Atatürk Stadyumu’nda dün oynanan Eskişehirspor-Akhisarspor maçına ve hemen hemen Türkiye’nin bütün kentlerinde oynanan futbol müsabakalarına futbolcular ve hakemler başsağlığı mesajı içeren anlamlı pankartla çıktı. Bütün tribünler "Milletimizin Başı Sağ Olsun" yazılı pankartla İdlib’te şehit düşen askerlerimizi bağrına bastı.



Maç öncesi saygı duruşu
Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize 27 Şubat Perşembe gecesi rejim güçleri tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu 34 kahraman askerimiz şehit olmuştu. Dün oynanan Eskişehirspor-Akhisarspor maçı öncesi yapılan seremonide şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Seremoniden sonra tribünler dakikalarca ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganlarıyla inledi.