×

Eskişehir Valiliği'nden 88 araç için özel teşekkür

Eskişehir Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na tahsis edilen 88 aracın alımına katkı sağlayan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Eskişehir’de, Valilik tarafından düzenlenen programda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na tahsis edilen 88 aracın alımına katkı sağlayan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür belgeleri ve plaketi takdim edildi. Programa Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra yerel iş insanları ve oda temsilcileri katıldı.

Kampanya çerçevesinde Eskişehir Valiliği 63 milyon TL, kentteki odalar ve iş insanları ise toplam 2 milyon 835 bin TL katkı sağladı. Vali Aksoy, konuşmasında, özellikle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nadir Küpeli'nin ve diğer katkı sağlayanların önemine vurgu yaparak, güvenlik hizmetlerinin güçlendirilmesinin hayati bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'da 20 Eylül 2024 tarihinde alınan 7 bin 204 aracın ardından, Eskişehir’e 83 emniyet aracı ve 5 jandarma aracı tahsis edildi. Araçların, güvenlik hizmetlerini artıracağına dikkat çeken Vali Aksoy, bu desteklerin güvenlik alanındaki çalışmalar için önemli olduğunu ifade etti.