×

Eskişehir tarihi maç için hazır: Birlikte coşacağız!

Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak Milli Takım'ımıza destek olmak için Eskişehir'de dev ekranlar kuruluyor! Tepebaşı Belediyesi ve Sivrihisar Belediyesi öncülüğünde şehrin farklı noktalarında kurulacak dev ekranlarda milli maç heyecanı yaşanacak. İşte detaylar...

Türkiye’nin bugün Hollanda ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçının heyecanını Eskişehirli vatandaşlar birlikte yaşayacak. Tepebaşı Belediyesi ile Sivrihisar Belediyesi’nin yanı sıra şehrin farklı noktalarında kurulacak dev ekranlarda büyük heyecan yaşanacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak. 

Eskişehir halkı hazır

Tepebaşı Belediyesi ve Sivrihisar Belediyesi tarafından Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı kurulacak dev ekranlarda yayınlanacak. Tepebaşı Belediyesi ETİ Caddesi kum sahada ekran kuracak. Sivrihisar Belediyesi ise ilçe halkı için Açık Hava Heykel Müzesi’nde dev ekran kuracak ve milli heyecan birlikte yaşanacak. Ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı anketin sonucunu paylaşan AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurulacak dev ekranla milli maç heyecanının bir kez daha Dede Korkut Parkında yaşanacağını da söyledi.