×

Eskişehir’in yeni sesi

Eskişehirli genç yetenek Aylin Dinç, doğup büyüdüğü Eskişehir’de ilk kez çıktığı sahnede hem dansı, hem sesi ve hem de sahne yeteneği ile izleyenleri

Eskişehirli genç yetenek Aylin Dinç, doğup büyüdüğü Eskişehir’de ilk kez çıktığı sahnede hem dansı, hem sesi ve hem de sahne yeteneği ile izleyenleri adeta büyüledi.
 
Eskişehir’in deneyimli hekimlerinden Dr. Ahmet Dinç’in kızı olan Aylin, ‘Siyah Gözler’ singlenin tanıtımı için çıktığı Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Sanat Merkezini dolduran 500’e yakın izleyicinin büyük beğenisini aldı. Konser sonunda izleyenler genç yetenek Aylin Dinç’i dakikalarca ayakta alkışlayarak, beğenilerini ifade ettiler.
 
Albümünün tanıtımın ardından, CD’leri imzalayan Dinç, “Memleketimde CD’min tanıtım programında Eskişehirlilerin gösterdiği ilgi beni gerçekten de çok ama çok duygulandırdı. Sahnede daha yeniyim. Buna rağmen gösterilen ilgi, avuçların patlayıncaya kadar yapılan alkışlar benim doğru yolda olduğumum göstergesidir. Bana en büyük desteği veren, her adımda sevgi, sonsuz destek veren aileme, bu yola adım atmamı sağlayan değerli hocam Lütfü Erol’a, çok büyük değer ve şans, bu yolda bana sonuna kadar destek ve dost olan, iyi niyet, güler yüz, sabır insanı yapımcım Musa Göçmen, hiçbir yardımı esirgemeyen Hicri Bozdağ, Ümit Bektaş, Onur Sönmez, Seçkin Yağmur ve müzisyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. (HM)