×

Eskişehir'in başkanları işe böyle gittiler

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında şehrin çeşitli noktalarından başlayarak Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüyüş düzenledi.

"Kentin İçin Harekete Geç!" sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüşe gençler, çocuklar, kadınlar ve emekliler de katıldı. Yürüyüş sırasında Başkan Ünlüce, 22 Eylül Pazar günü "Bugün Yollar Senin" sloganıyla bir bisiklet turu yapılacağını duyurdu ve Eskişehirlilere arabasız bir gün çağrısında bulundu.

Başkan Ünlüce, Kurt ve Ataç, Büyükşehir Belediyesi önünde "Kentin İçin Harekete Geç!" pankartını açtı. Başkanlar, hareketlilik haftası kapsamında daha fazla yürüyüş ve bisiklet kullanımını teşvik ettiklerini belirtti. Etkinlik sonrası katılımcılara su matarası hediye edildi.