×

Eskişehir'i harekete geçirecek büyük proje!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yaşam Parkı'nda inşaatı devam eden Çok Amaçlı Salon projesi, sona yaklaştı. 3200 metrekarelik alana sahip olacak olan salon, 1000 kişilik kapasitesiyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Bu sayede Eskişehir, iş dünyası ve sanayi sektörü için önemli bir merkez haline gelecek

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yaşam Parkı’nda inşaatı devam eden Çok Amaçlı Salon projesi, sanayicilere ve iş dünyasına önemli hizmetler sunmak için hızla ilerliyor. Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, projenin tamamlanmasıyla birlikte şehrin sosyal ve profesyonel etkinlikler için yeni bir merkez kazanacağını ifade etti.

1000 kişilik kapasitesi ile geniş çaplı etkinliklere ev sahipliği yapabilecek

3200 metrekarelik alana sahip olan salon, 1000 kişilik kapasitesi ile geniş çaplı etkinliklere ev sahipliği yapabilecek. Modern tesis, aynı anda üç farklı toplantının düzenlenebileceği alanlar, iki ayrı toplantı salonu ve tam donanımlı bir endüstriyel mutfak içeriyor. Yüzde 90'ı tamamlanan tesis, hizmete girdiğinde Eskişehir’in iş dünyası ve sanayi sektörü için önemli bir organizasyon merkezi haline gelecek.

"Bu tesis sadece Eskişehir OSB için değil, tüm sanayi ve şehir için büyük bir kazanım olacak"

Başkan Küpeli, yapımı süren salonun şehrin sosyal yapısını güçlendireceğini ve yeni bir yaşam alanı sunacağını belirtti. “Bu tesis, sadece Eskişehir OSB için değil, tüm sanayi ve şehir için büyük bir kazanım olacak” dedi. Küpeli, modern tesisin etkinlikler açısından bölgeye önemli bir dinamizm katacağını vurgulayarak, “Bu salon, yerel ve ulusal düzeyde büyük etkinlikler için önemli bir çekim merkezi olacak. Hızla tamamlanıyor, inşallah yakın zamanda açılışını yapacağız” şeklinde konuştu.