×

Eskişehir'de sokak hayvanlarına ücretsiz mama dağıttılar!

Eskişehir SkyRiders Motosiklet Kulübü üyeleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacına dikkat çekti. Kulüp üyeleri, motorlarına yükledikleri kedi ve köpek mamalarını Eskişehir’in farklı bölgelerine ücretsiz olarak dağıttı.

Eskişehir SkyRiders Motosiklet Kulübü üyeleri, Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak için kedi ve köpek mamalarını Eskişehir’in çeşitli bölgelerinde ücretsiz olarak dağıttı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Eskişehir SkyRiders Motosiklet Kulübü, sokak hayvanlarına dikkat çekmek ve Eskişehir halkında hayvanlar için farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Akşam saatlerinde bir araya gelen SkyRiders Motosiklet Kulübü üyeleri, ellerindeki mama paketleriyle motorlarına binerek şehrin farklı noktalarına dağıldı. Önceden belirledikleri güzergâhlarda kedi ve köpek mamalarını sokak hayvanları için bırakan kulüp üyeleri, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve bu tür etkinliklerle farkındalık yaratmak istediklerini belirttiler.

UNUTMAMALARINI İSTİYORUZ

SkyRiders Motosiklet Kulübü Başkanı Ahmet Boz, yaptığı açıklamada, “Sokak hayvanlarının en temel ihtiyaçlarından biri olan beslenme, ne yazık ki çoğu zaman göz ardı ediliyor. Bu yüzden biz de kulüp olarak Dünya Hayvanlar Günü’nde sokak hayvanlarına yönelik bu farkındalık etkinliğini gerçekleştirdik. Eskişehir halkının da sokak hayvanlarına sahip çıkmasını, mama bırakmalarını ve hayvanların zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiklerini unutmamalarını istiyoruz” dedi.