×

Eskişehir'de o araçlar mahalleye kabus yaşatıyor!

Eskişehir'de Odunpazarı İlçesinde boş bir araziye park eden yanıcı madde taşıyan araçlar mahalleye korku salıyor.

Eskişehir'de Alanönü Mahallesi Nalbant Sokak'ta yaşanan olaylar mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Boş bir araziye sürekli park eden yanıcı madde taşıyan araçlar, hem çevreye kötü koku yayıyor hem de büyük bir tehlike arz ediyor.

Sabah saatlerinde bir tankerin sızdırdığı benzin bölgede büyük panik yarattı. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli güvenlik çalışmaları için belediyenin temizlik ekiplerine haber verdi. Bu olay, son 2-3 gündür mahallede yaşanan sızıntılardan sadece biri.

ELEKTRİK TRAFOSU DA VAR

7 senedir Nalbant Sokak'ta oturan Mehmet Özcan, Es TV Muhabiri Emrah Köse'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yanıcı Madde taşıyan araçlar bu alana park ediyor. Bazen de depolarından sızıntılar oluyor. 2-3 günden beri mahallede mağdur durumdayız. Kokudan geçilmiyor. Yetkililerden bu duruma bir önlem alınmasını istiyoruz. Dün aynı şekilde yakıt tankeri caddede mazot akıttı ve şimdi de bir tankerden daha akmış. Burası tehlikeli bir yer elektrik trafosu da var buraya normal araçlarda park ediyor çoluk çocuk oyun oynuyor. Büyük bir facia olabilir."