×

Eskişehir'de ekmek zammına karşı Büyükerşen'den sevindiren hamle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2001 yılından beri şehir sakinlerinin sofralarını zenginleştiren Halk Ekmek'in, son teknolojiyle donatılmış yeni unlu mamüller fabrikasını açmaya gün sayıyor. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in heyecanla duyurduğu bu dev açılış, Eskişehirlilere sağlıklı ve ekonomik ekmek hizmeti verecek. İşte detaylar...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2001 yılından bu yana Eskişehirlilerin sağlıklı ve ekonomik ekmek ihtiyacını karşılayan Halk Ekmek'in, son teknoloji ile donatılmış yeni unlu mamüller fabrikasının açılışını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, müjdeyi vererek açılışın tarihini duyurdu.

Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'in yeni Halk Ekmek Fabrikası açılışına tüm halkı davet ederek, "Sizin için üretiyor, güveninizle büyüyoruz. Değerli hemşehrilerim, sosyal belediyecilik anlayışımızın en önemli projelerinden biri olan, son teknoloji ile donatılmış yeni Halk Ekmek Unlu Mamüller Fabrikamız hizmete giriyor. Açılışımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Halk Ekmek Fabrikası 4 Şubat'ta açılıyor

Fabrikanın açılışı, 4 Şubat 2024 Pazar günü, saat 13.00'da 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı No: 4 (Yaş Sebze ve Meyve Hal Binası Arkası)'nda gerçekleşecek. Bu önemli etkinlik, Eskişehirlilerin sağlıklı ve kaliteli unlu mamüllerle buluşmasına yeni bir kapı aralayacak.