×

Eskişehir'de deniz özlemi bitiyor: Son bir gün!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından müjdeyi duyurdu. Eskişehir Kentpark'ta yaz sezonu başlıyor. İşte yapay plaj ve olimpik havuz hakkında detaylı bilgiler...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kentpark içerisinde yer alan yapay plajıyla Eskişehirliler ve turistler arasında büyük beğeni toplayan 2024 yaz sezonunu, Kurban Bayramı'nın birinci günü olan 16 Haziran Pazar günü başlatıyor. Geçtiğimiz yaz 22 Haziran'da açılan plaj, bu yıl gelen yoğun talep üzerine bir hafta erken kapılarını ziyaretçilere açacak.

Kentpark'ta 350 metre uzunluğunda olan ve olimpik havuzu da içeren yapay plaj, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez adresi olacak. Deniz havası sunan plajda cankurtaranlar da bulunacak, böylece güvenli bir ortamda serinlemenin keyfini çıkarabileceksiniz.
 

 

16 HAZİRAN'DA ESKİŞEHİR YAPAY PLAJI AÇILIYOR

Plaj yetkilileri, olimpik havuzun 12 Haziran'da hizmete girdiğini ve 16 Haziran'dan itibaren plajın da misafirlerini ağırlayacağını belirttiler.

Eskişehir Kentpark'a giriş ücretleri ne kadar? 

0-6 yaş arası çocuklar için plaj ücretsizken, tesis içinde bulunan olimpik havuza 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, yetişkinler için ise 240 TL. Tesis haftanın 7 günü, 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ancak 15 Haziran Cumartesi günü bayram arifesine denk geldiği için olimpik havuz kapalı olacak, 16 Haziran'dan itibaren ise plaj ve havuz birlikte hizmet verecek. Sezon içerisinde gerekli bakım durumlarında tesis kısa süreliğine kapalı kalabilir; bu durumlar hakkında bilgilendirme yapılacak.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin www.eskisehir.bel.tr web sitesindeki 'tarifeler' bölümünü ziyaret edebilir veya 0534 694 29 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.