×

Eskişehir'de belediyeden gençlere güzel haber: Kayıtlar başladı!

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, sahnelediği etkileyici oyunlarla dikkat çekerken, yeni dönemde genç yetenekleri aramaya başladı. Tiyatro oyuncusu olma hayali kuran 18-25 yaş arasındaki gençler için kayıtlar 20 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, önceki dönemlerde sergilediği başarılı performanslarla adından sıkça söz ettirirken, yeni dönem için genç yetenekler arayışını sürdürüyor. Tiyatro oyuncusu olma hayali kuran gençler, 20 Ekim Pazar gününe kadar başvurularını yapabilecek.

18-25 yaş arası gençlerin tiyatro eğitimi alması ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’nun üyesi olma fırsatını yakalaması için kayıt işlemleri devam ediyor. Tiyatroya ilgi duyanlar, duyuruda yer alan QR kodunu tarayarak veya bu linke tıklayarak kayıt formuna ulaşabilir.

Gençler, Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu ile ilgili detaylar için 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan veya Yeni Bağlar Mahallesi Akıcı Sokak No: 54 adresinde bulunan 29 Ekim Gençlik Merkezi'nden bilgi alabilirler.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, başvurular için son tarihin 20 Ekim Pazar olduğunu hatırlatarak, tüm gençleri bu fırsatı değerlendirmeye davet etti. Tiyatro dünyasına adım atmak isteyen gençler için bu, heyecan verici bir başlangıç olabilir.