×

Eskişehir'de 3 gün boyunca nefesler tutulacak: Yarış başlıyor!

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın Eskişehir etabı, bu yıl "Odunpazarı ESOK Rally 2024" adıyla başlamaya hazırlanıyor. Heyecanlı yarışların startı, bugün saat 13.30'da Hicri Sezen Meydanı'nda verilecek. İşte detaylar...

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın Eskişehir ayağı başlıyor. Odunpazarı ESOK Rally’nin startı bugün saat 13.30’da Hicri Sezen Meydanı’da verilecek. Ralli heyecanı pazar gününe kadar sürecek. 

Nefesler tutuldu

Geleneksel hale gelerek bugüne kadar 13 kez düzenlenen Eskişehir Rallisi’nde heyecan başlıyor. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Eskişehir Ticaret Odası’nın desteklediği ve 20’den fazla sponsoru bulunan Eskişehir Rallisi bu yıl Odunpazarı ESOK Rally 2024 adıyla düzenleniyor. Doğa ile iç içe olan Eskişehir etaplarında ise heyecan bugün başlıyor. 

Seremoni ile start verilecek

Yarışın start seremonisi 13 Eylül Cuma günü (bugün) saat 14.00’te Odunpazarı’nda Hicri Sezen Meydanı’da verilecek. Gerekleşecek olan start seremonisinin ardından saat 15.00’te ise özel seyirci etabı var… Özel seyirci etabı ise Kent Ormanı’nda gerçekleşecek. Cumartesi günü 3, pazar günü ise 2 etap bulunuyor. Yarışların ardından pazar günü saat 16.00’da Espark AVM önünde ödül töreni düzenlenecek. 

Herkes davet edildi

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Türkiye Ralli Şampiyonası’nın Eskişehir ayağına ev sahipliği yapıyoruz. 13 Eylül Cuma saat 13.30’da başlayacak olan Odunpazarı ESOK Rally’nin startını hep birlikte vermek için herkesi Hicri Sezen Meydanı’na bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Eskişehir İl Temsilcisi Nevzat Aslan da tüm vatandaşları ralli heyecanını birlikte yaşamak için yarışlara davet etti.