×

Dostluk maçı gerçekleşti

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Eskişehirspor basını ile AK Parti ekibi arasında halı sahada dostluk maçı yapıldı.

Amatör Spor Haftası dolayısıyla, Eskişehirspor basını ile AK Parti ekibi halı sahada bir dostluk maçı gerçekleştirdi. Maç, Anadolu Üniversitesi içindeki halı sahada yapıldı. AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birsen ve parti yöneticilerinin yer aldığı takım, ilimizde görev yapan spor muhabirleriyle karşı karşıya geldi.

Antrenör Kaya Bilge yönetimindeki maçta, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Süleyman Ekşi ve çeşitli parti yöneticileri de yer aldı. Maç sonunda, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, günün anısına Gürhan Albayrak'a isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Albayrak ise Atam ve EASKF yöneticilerine çiçek takdim ederek Amatör Spor Haftası dolayısıyla kutlama yaptı. Çekişmeli geçen dostluk maçı 2-2’lik eşitlikle sona erdi.