×

Doğa Fotoğrafçılığı Kulübü sergisi açıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Doğa Fotoğrafçılığı Kulübü (DOFOK) üyelerinin çalışmalarından oluşan “2012 Karma Fotoğraf Sergisi” ESOGÜ Sanat Galeri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Doğa Fotoğrafçılığı Kulübü (DOFOK) üyelerinin çalışmalarından oluşan “2012 Karma Fotoğraf Sergisi” ESOGÜ Sanat Galerisi’nde açıldı.
 
Toplam 60 fotoğraftan oluşan serginin açılışı, DOFOK Kurucusu ve Kulüp Danışman Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Özelmas ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Acat tarafından yapıldı. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Nafiz Emre Konuralp, kulübün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, DOFOK’un her dönem temel fotoğrafçılık eğitimi açtığını, geziler ve foto safariler düzenlediğini söyledi. Serginin, kulüp üyesi öğrencilerin çalışmalarını geniş kitlelerle buluşturmak açısından önemli olduğunu belirten Nafiz Emre Konuralp ayrıca Rektörlük’ten destek beklentilerini de dile getirdi. “DOFOK 2012 Karma Fotoğraf Sergisi”nin 10 Mayıs 2013 Cuma gününe kadar gezilebileceği belirtildi. (HM)