×

CUMHURİYET LİSESİ’NDEN “AH ŞU GENÇLER”

Tiyatro şenliğimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Tiyatro şenliğimiz tüm hızıyla devam ediyor.
Cumhuriyet Lisesi öğrencileri, Turgut Özakman’ın Ah Şu Gençler adlı oyununu büyük bir başarıyla oynadılar. Ah Şu Gençler, oyununda gençler ve yetişkinler arasındaki iletişim kopukluğu, bunun aile ve arkadaş çevresinde yansımaları komedi unsurları kullanılarak anlatılırken, karşımızdakini anlamaya çalışmanın ve diyolog kurmanın çözümü nasıl kolaylaştırdığı gözler önüne serilmektedir. Oyun sahneye konulurken diyalogların hastanede kurgulanarak canlandırıldı ve vücut perküsyonuyla da geçişler sağlandı.
Bahar Onuksoy’un sorumlu olduğu ekibi, Özgür Yamacı yönetti. Çocukların “ Biz bu oyunla hayata dair pek çok şey öğrendik” dediği oyunda hem büyükler hem de gençler için önemli mesajlar vardı.
Seda Nur Görgöz, Doruk Asutay, Hakan Güray, Betül Yaşar, Zeynep Sezerse, Suzan Barışer, İrem Ay, Buket Aksoy, Hilal Erkoca, Büra Çakır, Ali Yavaş, Remzi Cemal Büyükcan, Berk Cemal Atalay, Ceren Sarpkaya, Zeliha Aksoy, Irmak Sinan, H.Kübra Tetik, Buse Kalkan, Zuhal Yıldız, Tolgahan Tonyalı görev aldığı “Ah Şu Gençler” adlı oyununda salonda boş yer yoktu ve izleyici oyunu dakikalarca alkışladı.