×

CİB Afyonkarahisar'da kamu çalışanlarını "basın kartı" konusunda uyardı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Bölge Müdürü Uğur Ülgen, basın mensuplarının işlerini kolaylaştırmak amacıyla basın kartı ve basın trafik kartlarının önemine dikkat çekti. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'in CİB Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiği bu toplantıda, bölgedeki görev ve sorumluluklar ile işbirliği konuları ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Bölge Müdürü Uğur Ülgen, basın kartı ve basın trafik kartlarının basın mensuplarının işlerini kolaylaştırmak için verildiğini belirtti.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile CİB Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette, Ülgen, bölgedeki görev ve sorumluluklar hakkında brifing verdi.

Ülgen, kamu çalışanları ve basın mensuplarının sahada uyumlu bir şekilde çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, basın mesleğinin de kamu görevi olduğunu ifade etti. Ayrıca, gazetecilere yönelik mesleki eğitimler düzenlediklerini ve sürekli iletişim hâlinde olduklarını aktardı. Ziyaret, Devlet Enformasyon Sistemi ve dezenformasyonla mücadele konularında fikir alışverişine de sahne oldu.